Spring Break 2015

På fredag forrige uke dro jeg til West Chester til Vetle og Chingy. Var så sykt mye trafikk at det tok vel dobbelt så lang tid å kjøre dit, så kom frem ganske sent. Var ikke mye som skjedde den kvelden før vi la oss. Dagen etter skulle jeg og Vetle sette snuta vestover, og første stopp var Cleveland i Ohio. Turen ditt var vel på rundt 6 timer, og fremme i Cleveland var det ikke mange planer vi hadde. Vi bodde på et billig hotell 10 min utenfor sentrum, og kjørte bilen inn. Vi bare ruslet rundt, hadde ikke noen særlige planer siden vi ikke rakk Rock n Roll Hall of Fame. Kjøpte en t-skjorte på Hard Rock Cafe og spiste på Chipotle for første gang.

Image2
^^ West Chester på fredag, etter en skikkelig snøstorm dagen før. Heldigvis ble det våren i løpet av ferien våres!

Image4

Image6
^^ Cleveland, ikke så mye som skjedde der i grunn.

Dagen etter dro vi videre mot Chicago, men først hadde vi lunsjpause i Ann Arbor i Michigan. Kjørte en omvei for å få med enda en stat på turen, og det var en ganske koselig by. University of Michigan tok nok opp mesteparten av byen, så det er sikkert et greit sted å være student på. Våren hadde det blitt der allerede også.

Image8

Image10

Så kjørte vi videre et par timer til før vi var fremme i Chicago! Der fant vi frem til skolen til Ole, og fikk lempet sakene våres inn i leiligheten han bodde i under spring break sammen med et par andre random mennesker. Ganske triste tilstander, men er man fattig student så er man fattig student :p Men endelig var vi gjenforent igjen etter nesten et helt år! Vi dro etterhvert inn til Chicago og ruslet litt rundt på kvelden, hadde jo ikke noe bedre å gjøre.

Image34
^^ Utnyttet anledningen til å kjøpe meg et nytt teppe for å bruke som madrass. Er så mykt og godt, og passer helt perfekt til det uber rosa rommet mitt ❤

Image36

Image12
^^ Det ble ganske mange subway turer på oss i løpet av dagene i Chicago.

Image14

Dagen etter bestemte vi oss for å ta en dagstur til Milwaukee i Wisconsin, ca to timer nord for Chicago. Vi likte byen ganske godt alle tre, trodde Milwaukee var et ganske harry sted som ingen egentlig vil bo, men var jo utrolig koselig der! Var en grei størrelse på byen, liten i amerikansk måling da. Virket som det var et veldig bra kulturliv der, også lå det så fint til ved Lake Michigan. Har sett bilder fra byen om sommeren, og da ser det ut som et sommerparadis, med sandstrender midt i byen!

Image16
^^ Arkitekturen i denne byen var så utrolig spennende å se på, var så mye forskjellig, og så mye spesielt!

Image18

Image20
^^ Museum nede ved vannet, vi prøvde å komme oss inn men skjønte ikke hvor inngangen var :p

Image22
^^ En kald Lake Michigan.

Image24
^^ Chillern ved ei brygge på Lake Michigan, blir sliten av å gå.

Image26

^^ Dette fantastisk flotte bygget skulle man omtrent aldri tro befant seg i USA,
og i hvert fall ikke i Milwaukee!

Image28

Image32

Image30
^^ Noen har en litt verre arbeidsplass enn andre.

Når vi kom frem igjen til Chicago dro vi til byen igjen, fant oss etterhvert en bar eller to og slappet av der. Dagen etter ble den store sightseeing dagen i Chicago, og startet dagen med å finne frem til Sears Tower, som nå har byttet navn til Willis Tower. Tror det skal være en av de høyeste bygningene vi verden, er litt usikker på plasseringa, bortsett fra at den ikke er på første for det er Burj Khalifa i Dubai, som jeg også har tatt turen opp i!

Det var litt kø, men ikke så mye. Heldigvis, men vi brukte fortsatt en god stund der inne før vi kom oss ut igjen. Da gikk vi bort til Millenium Park, og var utslitte. Kunne gjerne vært litt varmere så det hadde vært mer behagelig å sitte på benken å slappe av. Etter det fant vi etterhvert en taxi og kjørte til Navy Pier hvor vi tok turen opp i pariserhjulet. Det virket som et sted hvor det skjer mye artig om sommeren, men var ikke mye annet enn pariserhjulet å gjøre der nå om vinteren.

Image38

Image40

Image42

Image44

Image68

Image58

Imageff2
^^ Vi ble helt fascinert av håret mitt på dette bildet, skjønner ikke hva som skjer med alle hårfargene der!

Image48
^^ The Bean. Skjønner fortsatt ikke hvorfor den er så spesiell.

Image50
^^ Tre kule folk.

Image52
^^ Obligatorisk selfie i The Bean speilbildet.

Image54
^^ Pariserhjulet på Navy Pier, og som også ble brukt i en scene i Divergent!

Image56
^^ Nesten solnedgang over byen sett fra pariserhjulet.

Image46

Etter det fant vi en restaurant å spiste dagens middag, før vi i grunn ikke visste hva mer man kunne gjøre uten penger i Chicago. For å få tiden til å gå endte vi opp med å stikke på en homsebar i den delen av byen hvor det var skikkelig Gay Pride, interessant at flere byer i USA har bydeler tilegnet til dette :p Tok oss bare en drink der før det bar tilbake til leiligheten. Dagen etter skulle vi stå opp altfor tidlig! Jeg og Vetle reiste hjemover fra Chicago allerede kl 0830, for vi skulle kjøre helt tilbake til West Chester på samme dagen for å spare litt mer penger. Etter noen timer stoppet vi i Fort Wayne i Indiana. Fant fort ut at dette var en veldig stusselig by hvor det var ingen ting å gjøre, kjøpe eller spise!

Image60
^^ Ganske dødt i Fort Wayne, Indiana.

Image62
^^ Men var en ganske stilig kirke der, som heller ikke ser ut som den hører til i USA.

Vi var ikke fremme i West Chester før i 2 tiden, etter et par stopp her og der. Men tiden i bilen gikk faktisk utrolig fort, og ble i grunn ikke sliten før den siste timen eller noe. Når vi kom frem måtte vi få med oss den nyeste episoden av Survivor før det endelig var natta etter en lang dag!

Dagen etter sov vi ganske lenge, og var i et ekstremt daffe modus. Utpå ettermiddagen orket jeg faktisk ikke å ha på meg pysj lenger, og bare måtte sminke meg for å freshe meg opp litt, følte meg som en ordentlig dass :p I 17-tiden eller noe greide vi å dra oss ut av leiligheten og endelig spise frokost/lunsj/middag. Jeg og Vetle tok oss en date på Applebee’s, hadde aldri spist der før, men det ble nok ikke siste gang! De har en forrett med pretzel som man dypper i ost, altså to av de beste tingene som finnes på jorda! :p

Image66
^^ Utslitt.

Etter middagen tenkte jeg det var på tide å komme meg hjemover mot New Jersey. Var fremme ganske sent, og merket fort hvor utslitt jeg var etter å ha vært en del dager på veien, og sovet tre netter på gulvet til Ole :p Men kan krysse av fem nye stater, og nå har jeg kommet opp i 20 stater! Men verken Indiana, Ohio, Michigan, Wisconsin eller Illinois var noe særlig tess, bortsett fra hvis man befinner seg i storbyene var dette ganske øde steder å kjøre gjennom! Indiana var kanskje det verste, var akkurat sånn man ser for seg en øde midtvest stat i USA er, med en kilometer mellom hver gård, og sikkert flere timer mellom hver matbutikk. Føltes i alle fall sånn. Ble jo ikke noen bilder fra kjøreturene akkurat, for da holdt jeg jo på med andre ting :p

Image64
^^ Men hadde en passasjer som dokumenterte turen, og her fra en snap jeg stjal.  Var heldigvis for det meste sol og fint vær tur/retur, bortsett fra en stund med litt snø i Pennsylvania og dette tåkehavet i Indiana.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s