Endelig bil!

I kveld fikk jeg plutselig en time ekstra til å prøve å få unna ting på to do lista mi. Kl 19, en time før US history timen min var ferdig begynte folk å pakke sammen sakene sine, også plutselig gikk vi alle sammen. Skjønte ingenting jeg, men når 90% av klassen var ute av døra kom jeg meg ganske kjapt vekk derifra jeg også! For da rakk jeg hjem i god tid før kl 20, og min favoritt som fortsatt går på tv-skjermer – Survivor! Den amerikanske, og 1 million ganger bedre, versjonen av Robinsonekspedisjonen. Tenkte jo ikke over at det gikk på onsdager og at jeg kom til å ha time til det begynner når jeg valgte fagene mine! Men nå rakk jeg tilogmed å dusje fra jeg kom hjem til det begynte på TV, tror ikke det kommer til å skje igjen da, dessverre…

Forrige lørdag så skulle jeg jo dra i bilbutikken og hente bilen min, virket ut som det tydeligvis var vanskelig, siden det var så mye å gjøre på lørdager, men fikk komme inn alikevel, heldigvis! Så da fikk jeg endelig ta med bilen hjem! Men var lenge før jeg dro hjem igjen. Først måtte jeg kjøpe meg GPS, ellers kom jeg aldri til å finne veien hjem! Så jeg kom meg til nærmeste Best Buy, som heldigvis var kun 5 min unna. Etter det dro jeg til et gigasvært kjøpesenter, men det gjorde tydeligvis resten av New Jersey også! Pluss at det var midt i rushtrafikken. Vet ikke hvor lang tid det tok før jeg fikk parkert, en halv evighet. Jeg ruslet gjennom hele senteret tror jeg, var egentlig på leting etter en bag, som jeg kan ta med på ferieturer. Men den eneste jeg fant var på Victoria’s Secret til $60 og jeg syntes kanskje det var en smule for mye. Så det eneste som ble med meg hjem fra senteret var et kjede og øredobber til $20 på Aldo.

Image2
^^ Bil + Boxer ❤

Etter det kom jeg meg til en Wal-Mart for å gjøre unna handlerunden. Endelig ikke noe mer shuttlebus til Target! Takk GUD! Det var en mer grusom opplevelse for hver gang! Nå kan jeg dra på matbutikken når jeg faktisk har tid og lyst! Var et par uker siden sist jeg var i matbutikken, så kjøpte dessverre en del. Også fant jeg jaggu bagen jeg leitet etter der, til $15 i stedefor $60 på VS kan vel kalles penger spart!

Etter Wal-Mart tenkte jeg å finne noe fast food og ta med hjem igjen, prøvde å finne KFC, men etter en evighet måtte jeg utvide søket mitt til Wendy’s, for alle KFC som GPS tok meg til var enten ikke der eller så var det i så skumle nabolag at det ikke var sjans i havet at jeg gikk ut av bilen! Så da ble det etterhvert Wendy’s..

Image4
^^ Må ha en photoshoot med bilen i nær fremtid :p

På søndag kunne jeg endelig være flink student, brukte altfor mange timer på å begynne med all lesingen til anthropology, skjønner ikke noe av det faget. Men jeg fikk uansett 84% på prøven våres, som også faktisk er den dårligste karakteren jeg har fått så langt. Tror virkelig ikke jeg har så vanskelige fag altså, men har satt opp en oversikt over alle prøver og innleveringer fram mot semesteret er over, og alt kommer til å hope seg skikkelig opp!

Imageh2

^^ Lykke til sier jeg

På mandag trodde jeg kanskje jeg kom til å skjønne litt mer i anthropology timen etter all lesingen, men not so much. På mandagskveldene, etter først art history og så anthropology, blir jeg så sliten og får vondt i hodet. Klasserommet i art history er iskaldt og i anthropology er det glovarmt! Blir helt huggern. Da er det helt greit å komme hjem for å se 2 timer av The Bachelor, bortsett fra at siste episoden er neste mandag. Så da må jeg nesten finne noe annet å koble ut til.

Tirsdager er nok den dagen jeg liker minst. Eneste dagen jeg må ha vekkeklokke, selvom det ikke er så mye å klage på da. Men faget er fem timer langt, og mye blir brukt inne i et mørkerom med kjemikaler som gjør hodet bare mye dårligere enn art history og anthropology. Kan ikke akkurat si jeg har prøvd meg noe særlig på å ta kreative bilder ennå heller, føler meg ikke inspirert i det hele tatt…

Etter den timen var over måtte jeg kjappe meg hjem og dra avgårde til et verksted, for forsikringsselskapet må ha en inspeksjon av bilen, og det måtte gjøres innen en viss dato. Men den inspeksjonen kan ikke gjøres når det enten snør eller regner, og det begynte jo selvfølgelig å snø når jeg kom dit! Fikk ringt til forsikringsselskapet i dag og fått utsatt fristen, for på fredag skal det visst være sol. I går var det snøstorm, i dag regnet det, og i natt/morgen skal det være snøstorm igjen! Våren burde komme snart altså.

Så når jeg ikke fikk gjort det tenkte jeg å bare komme meg hjem og gjøre mer lekser. Prøvde på nytt å finne KFC, og denne gangen fant jeg det! Så da ble det endelig KFC igjen, namnam! Kvelden ble brukt til å være produktiv, rydde og finne ut litt mer av hva jeg skal gjøre i ferien. Begynner nemlig ferie på torsdag kl 1720! Dagen etter reiser jeg til West Chester, og så kjører vi videre mot Chicago. Så i går fant jeg frem litt alternativer til hvor vi kan sove den første natta, og kjøreruter. Litt usikker på kjøreruten hjem, men har et par alternativer der også. Jeg må nesten regne med å være hjemme her i New Jersey på lørdag neste uke, for har prøve mandag og onsdag, og bilder som må være ferdig til tirsdag… Hardt liv.

Og før jeg reiser på fredag har jeg ALT for mye som står på to do lista som jeg skal gjøre. Men blir heldigvis sjelden stressa 😀

Image4d
^^ Kan ikke si det er få trafikklys her. Og denne kjøreturen hjem i snøværet + rushtrafikk tar sikkert vanligvis 10-15 min, tror jeg brukte over en time. Kanskje mer. Så selvom jeg antageligvis har sommerdekk så går det ikke fortere enn 15 km/t i trafikken når det er snø på veien uansett.

Reklamer

En tanke om “Endelig bil!

  1. Å, så herlig at bil er i boks! Nesten ingenting slår frihetsfølelsen som følger med, særlig i USA, hvor de brede veiene lokker! Håper du får mulighet til å ta noen kjøreturer innimellom skolearbeidet, da – det var litt av en semesterplan, hoho. Lykke til med alt sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s