Lana del Rey og Mumford & Sons konsertene

Som jeg nevnte dro jeg til Spektrum to dager på rad, både på onsdag og torsdag for å se Lana del Rey og Mumford & Sons. Var jo artig å dra på konsert to dager på rad, det tror jeg aldri har gjort før. Lana billettene kjøpte jeg og Nina C for ikke så lenge siden, mens vi og Hanne hadde gledet oss til Mumford & Sons siden før jul!

Hadde ikke like store forventninger til Lana del Rey, siden jeg har hørt litt ymse meninger om hennes live opptredener. Det var gøy å ha sett henne, selvom ikke konsertopplevelsen i sin helhet var av øverste hylle. Synes bakgrunnsmusikken tok litt overhånd og druknet stemmen hennes, mens på de sangene hvor hun sang alene var jo stemmen hennes kjempefin! Er enig med noen som skrev et sted at hun kanskje ikke helt har det som skal til for å fylle rommet og scenen, men likte at hun virket skikkelig ydmyk. Men sløste bort to sanger på å hilse på fansen på første rad. Kult for de som sto der, men ikke for de resterende 9000. Også hadde hun ikke noe encore, merkelig. Pluss at jeg savnet en del sanger. Men stemmen hennes (når den kom ordentlig frem) er det ikke noe å si på, kan understreke at hun kan synge!

Image6 Image4 Image2f

I går dro jeg, Hanne og Nina C inn til byen igjen. Spiste først på Friday’s, som dessverre ikke var like imponerende som det pleier. Og etter det var det selvfølgelig tid for Mumford & Sons. Vi fikk med oss begge oppvarmingsbandene, og likte det første som sang skikkelig godt! Må prøve å finne noe av musikken deres, Half Moon Run het de. Han som sang, sang så utrolig bra! Og de lagde nesten like mye liv som hovedattraksjonen! Det andre oppvarmingsbandet likte jeg ikke så mye, ble litt likt «alt» annet der ute. Etter hva som føltes ut som en halv evighet kom endelig Mumford & Sons på scenen, og de løftet virkelig taket i Spektrum! For en fantastisk konsert! Tror det må være en av de beste jeg har vært på, selvom jeg ikke er helt sikker på hvem de deler tronen med. De hørtes i alle fall utrolig bra ut, bare med enda mer trøkk enn på CDen. Likte også det melodiøse lysshowet som illuminerte hele Spektrum! Syntes bare de kunne holdt på en halv time lengre, for det var noen sanger jeg savnet. Og syntes faktisk set lista var litt merkelig satt sammen. Det har jeg aldri lagt merke til før. Og så pratet de kanskje litt lite, liker når artisten prater med publikum så det blir litt mer personlig og mindre høytidelig. Men ellers var det helt fantastisk, og for en stemning!

 Image10
Image12

Image14

Image8

Var du på noen av konsertene?

Reklamer

7 tanker om “Lana del Rey og Mumford & Sons konsertene

  1. Må si meg enig i det du skriver om lana:) Synes konserten var bra,men som du skriver kunne stemmen drukne litt i bakgrunnsmusikken.Tror hun kanskje passer til mindre scener . Hvis jeg skal velge hvem av de to konsertene som trakk det aller lengste strået var det Mumford & Sons konserten. Du fikk bra bilder da:) Merker at kameraet mitt trenger å skiftes ut!:)

  2. Jeg er jo en av dem som virkelig blir kvalm av Lana Del Ray sin stemme..kan ikke noe for det men blir fysisk kvalm av henne..sorry.. men så kjekt å oppleve henne på konsert da;)

    Mumford & Sons har jeg fått mer og mer sansen for og hørt at konsertene deres er KNALL!! ALLTID kjekt med konsert, spesielt når det er TRØKK!

    • Nei uff da :p Det skjønner jeg ikke, hun har jo så fin stemme. Men så har jeg den samme følelsen mot Adele, som regel. Føler meg helt alene på denne jord om det :p

      Mumford & Sons var skikkelig bra, elsker virkelig musikken deres!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s