Ukens Film: Pitch Perfect

I påsken ble det selvfølgelig en kinotur, for å se Pitch Perfect med Camilla 🙂

Image1

År: 2012.
Regissør: Jason Moore.
Skuespillere: Anna Kendrick, Skylar Astin, Ben Platt, Brittany Snow, Rebel Wilson, Anna Camp.
Sjanger: Komedie, romantikk, musikk.
Lengde: 112 minutter.

Pitch Perfect handler om Beca som begynner på Barden University og finner seg selv ganske ufrivillig med i skolens a cappella kor for jenter, Barden Bellas som ikke har hatt så veldig stor suksess. I motsetning så er skolens a cappella kor for gutter nasjonens beste, og dermed The Bellas sine største fiender, og med naturligvis en regel om å ikke hooke opp med noen av dem. Men når Beca blir god venn og kanskje noe mer med en av guttene, skaper det selvfølgelig problemer.

Image30

Image18

Image9

Jeg så traileren for filmen for noen uker siden og syntes ikke den så veldig lovende ut. Men så begynte jeg jo å høre bare fantastiske ting om filmen, og tenkte at den måtte sees alikevel! Og det var jo bare bra! Filmen er akkurat hva jeg liker, enkel chick flick, med god blanding av litt romantikk og enda mer humor. Musikken er jo bare en bonus. Naturligvis er det ikke en så veldig nyskapende historie, og den minner jo veldig mye om sikkert dusinvis av filmer, den jeg kommer på i farta er selvfølgelig Bring It On. Det er i grunn veldig mye av den samme oppskriften, men for min del funker det absolutt, uansett hvor mange ganger jeg ser den samme historien.

Image20

Image12

Det aller beste i filmen var selvfølgelig Fat Amy, i Rebel Wilson’s skikkelse. Hun er jo bare helt gæren! Og hun er virkelig toppen av kransekaka for filmen! Hun er ikke like mye med i filmen som jeg gjerne kunne sett, for hun gjør jo alt bare mer morsomt, og det er jo nettopp dette som gjør den kanskje enda bedre enn mange andre chick-flicks med den noenlunde samme handlingen, Pitch Perfect er jo hysterisk morsom!

Image26

Image28

Filmen er basert på Mickey Rapkin’s non-fiction bok Pitch Perfect hvor han studerte tett livene til a cappella grupper på flere forskjellige universiteter i USA, og den handlet om alt fra syngingen, groupies, festing og rivalisering. Noe som virkelig kommer frem i filmen!

Image24

Image17

Da filmen ble utgitt fikk den for det meste positiv kritikk, og mottok hele 81% på rottentomatoes.com. Den har også gjort det stort på kino verden over, og er faktisk den 7. mest sette filmen med college som tema, og på andre plass over filmer med musikk som tema. Det har også allerede begynt å gå rykter i Hollywood om en mulig oppfølger til filmen!

Image22

Image19

Pitch Perfect er en skikkelig morsom chick-flick, noe ikke alle filmer i den sjangeren helt greier. Men takket være Rebel Wilson (som skal ha improvisert de fleste av setningene sine), slo filmen virkelig til på lattermuskelene! Selvom filmen er ganske så forutsigbar og ikke kommer med så veldig mye nytt, slo den virkelig an hos meg, og den kommer definitivt til å ende opp i DVD hylla mi! Pitch Perfect er en hysterisk morsom film, som er både livlig og med mye innslag av mer eller mindre bra musikk.

Image11
(Alle bildene er © Universal Pictures)

Har du sett Pitch Perfect?

Reklamer

21 tanker om “Ukens Film: Pitch Perfect

  1. SV;Så fint å høre at mars mnd var bra for deg:) Synes selv at tiden forut før påske gikk over fort. 🙂 Følte det var deilig å kunne slappe av i påskeferien:)

  2. Ender nok med å se den, for kjæresten min er fan av slike filmer…. Hadde han ikke vært manne-mann på alle andre områder hadde jeg nok blitt skeptisk :p Hahha. Men er generelt ikke fan av denne typen filmer.

  3. Jeg synes også det var en skikkelig søt og morsom film! Fikk nesten lyst til å starte på college liksom.. 😛 Fat Amy var ganske awesome ja! Og hun derre fryktelig stille asiatiske jenta var nesten litt creepy.. xD

  4. Jeg likte virkelig denne filmen!
    Kanskje veldig «typisk» college-film, men mange gode ideer og morsomheter gjør at den får klart mere stjerner i boka enn andre filmer av samme slag. Med en gang jeg så den hadde jeg lyst til å se den en gang til! Dét skjer ikke ofte med denne type filmer. Eller filmer generelt nå til dags.
    Noen ting kunne de dog spart seg for, for eksempel nervøs-spy-problematikken..
    Acca-akwaaaard.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s