Florida: oppsummering av dag 4 – 7!

På onsdag dro vi til Florida Mall området, hvor vi først dro en tur på Best Buy, før vi gikk inn på senteret. Var jo Boxing Day, så det var helt ville tilstander og sykt mye folk! Aldri sett så mye folk der før, og så var det jo dårlig vær i tillegg. Fikk kjøpt meg noen ting: Bare Minerals sminke, to nye Converse sko og to nye Guess vesker. Lurer på hvor mange Guess vesker jeg har eid de siste ti årene, det er ikke få! :p Etter noen timer på senteret dro vi hjem igjen, og på kvelden dro vi ut for å spise på en italiensk restaurant.

Image36
^^ Har nok kjøpt nok av både Converse og Guess vesker på denne turen nå! Kanskje :p

På torsdag dro vi tilbake til Florida Mall en kjapp tur og etter det dro vi til den lille koselige byen Celebration, som tidligere var eid av Disney, men fortsatt ser like picture perfect ut. Vi ruslet bare en liten tur innom noen butikker og julebutikken for å kjøpe billig julepynt, før vi dro hjem igjen. Der ble vi enige om å reise til Magic Kingdom, og endelig var jeg tilbake i en Disney park! Men siden det er jul er det jo sinnsykt mye folk i parkene, så vi kjørte bare to rider: Pirates of the Caribbean og Haunted Mansion. Ellers var vi innom et par show, og avsluttet kvelden med det fantastiske julefyrverkeriet!

Image4 Image6
^^ Celebration.


Image12 Image14 Image16 Image18 Image20

Fredagen ble også først brukt til å stikke innom et par butikker, før vi etterhvert kom oss til Sea World. Fikk kjøpt et årskort til samme prisen som en èn dags billett, så da gjorde vi jo det! Var fortsatt syyyykt mye folk ute å gikk, så vi ruslet bare rundt og så på dyrene som var der, og juleshowet med spekkhuggerne!

Image22 Image24 Image26 Image28
Image34
Image30 Image32

I går måtte vi stå opp alt for tidlig, for vi skulle nemlig kjøre broren min til flyplassen som skal besøke noen han kjenner i Seattle resten av ferien. Etter å ha vært innom for frokost og litt avslapping dro vi ut igjen, og brukte alt for mye penger på en bokhandel og Target (som jeg faktisk aldri har vært på). Ble en tidlig kveld på oss, så når vi kom hjem gjorde vi ikke stort annet enn å sitte og glo på TV :p

Image38
^^ Skikkelig random ting: en Polar Express julekule kjøpt på Sea World, Apples to Apples: et kjempemorsomt spill, en boks med hennatattovering kit, Where’s Waldo: enda et brettspill, scrapbook papir, og en stamping sak til negler.

Reklamer

17 tanker om “Florida: oppsummering av dag 4 – 7!

  1. Virker som du har hatt litt å gjøre (og shoppe) i det siste:) hehe

    SV;Var nesten som jeg ikke gjorde det. Prøvde å oppsummere året på en “annerledes” måte som jeg har gjort før på blogg.no med å oppsummere året fra A-Å. men det gikk ikke: P hehe. så jeg gjorde det “enkelt” og greit ved å linke til månedsoppsummeringene:)

  2. Hehe, måtte seff kjøpe converse jeg også (hallo, 30 dollar for ett par, syyykt!). Det så utrolig koselig og flott ut både i Celebration og Magic Kingdom! Magisk slott! Synd jeg ikke kom meg dit denne gang, men må vel nesten tilbake uansett 😉 Kos deg masse videre!

  3. Det hørres virkelig ut som en herlig ferie! Var også i parkene «Magic Kingdom» og «Sea World» da jeg var i Florida høsten 2011 og det var kjempe fine parker begge to. 🙂 Håper du får en toppers ferie videre i Florida! 🙂

  4. Hei 🙂 har sendt noen spørsmål til deg på mail! håper du kan svare på de 🙂
    Ser ut som du har kost deg i ferien 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s