Filmer jeg gleder meg til V.2!

I dag ble det ikke noe Ukens Film, men heller en oppsummering av alle filmene jeg har fått med meg så langt at jeg har lyst til å se på kino i år. Tviler jo på at jeg kommer til å få sett alle disse på kino, men håper jeg får med meg alle etterhvert. De siste filmene på listen kommer ikke ut i Norge i 2012, men det gjør de i USA, så hvis det blir litt dødtid på ferien til jul/nyttår, så kanskje det blir kinotur i min gamle stam kino teater ❤

21 Jump Street
(15 juni)

Regissør: Phil Lord, Chris Miller
Skuespillere: Jonah Hill, Channing Tatum, Brie Larson, Dave Franco, Ice Cube
Sjanger: Action, komedie.

Den nerdete Schmidt og sportsidioten Jenko blir begge politi og partnere. Plutselig blir de så og si sendt tilbake til fortiden da de må gå undercover på en high school for å infiltrere noen langere som selger dop til high school studentene. Basert på TV-serien ved samme navn (1987 – 1991) med Johnny Depp i hovedrollen.

To Rome with Love
(29 juni)

Regissør: Woody Allen
Skuespillere: Woody Allen, Penèlope Cruz, Judy Davis, Roberto Benigni, Ellen Page, Jesse Eisenberg, Alison Pill, Greta Gerwig, Alec Baldwin
Sjanger: Komedie

Kjærlighetshistorie om både turister og de fastboende i den italienske hovedstaten, og alle de forskjellige tingene de havner oppi. Men mest av alt en kjærlighetshistorie om Roma.


What to Expect When You’re Expecting
(6 juli)

Regissør: Kirk Jones
Skuespillere: Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Brooklyn Decker, Ben Falcone, Anna Kendrick, Matthew Morrison, Dennis Quaid, Chris Rock, Rodrigo Santoro, Joe Manganiello
Sjanger: Komedie, drama, romantikk

Historien om fem forskjellige par som er knyttet til hverandre på et vis og som alle er i ferd med å oppleve å bli foreldre. Enda en svær rom-com ensemble film.

The Amazing Spider-Man
(11 juli)

Regissør: Marc Webb
Skuespillere: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Sally Field, Martin Sheen
Sjanger: Action, eventyr, sci-fi

Vi blir tatt tilbake til high school tilværelsen til en av de mesk ikoniske superheltene. Peter Parker er den typiske nerdete gutten og som prøver å finne ut av hvem han egentlig er. Noe som viser seg å være utenom det vanlige.

The Five Year Engagement
(13 juli)

Regissør: Nicholas Stoller
Skuespillere: Jason Segel, Emily Blunt, Chris Pratt, Alison Brie, Lauren Weedman, Mimi Kennedy, David Paymer
Sjanger: Komedie, romantikk

Et år etter at de møttes frir Tom til kjæresten Violet og det ser ut som de skal få deres happily ever after. Men veien til bryllupet blir ikke like enkelt som man skulle trodd.

Magic Mike
(20 juli)

Regissør: Steven Soderbergh
Skuespillere: Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matt Bomer, Joe Manganiello, Matthew McConaughey, Cody Horn, Olivia Munn
Sjanger: Komedie, drama

Den erfarne mannlige stripperen Mike tar den yngre The Kid under vingene sine, og viser han kunsten i å feste, finne damer og få letttjente penger. Løst basert på Channing Tatum’s egne erfaringer som stripper.

The Dark Knight Rises
(25 juli)

Regissør: Christopher Nolan
Skuespillere: Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Gary Oldman, Morgan Freeman, Michael Caine
Sjanger: Action, drama

Åtte år etter Batman forsvant da han tok på seg skylden for det Two-Face gjorde må Bruce Wayne se seg nødt til å ta på seg masken igjen da en ny og farlig terrorist truer Gotham City med total ødeleggelse.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
(3 august)

Regissør: Timur Bakmambetov
Skuespillere: Benjamin Walker, Dominic Cooper, Anthony Mackie, Mary Elizabeth Winstead, Rufus Sewell, Marton Csokas, Henry Jackman
Sjanger: Action, fantasy, grøsser

Historien om hva Abraham Lincoln virkelig gjorde da han var president. Han oppdager at vampyrer eksisterer og de skal ta over landet. Lincoln gjør det til sitt livs viktigste oppgave å utrydde alle vampyrer, og blir historiens største vampyr jeger.

Lawless
(7 september)

Regissør: John Hillcoat
Skuespillere: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Guy Pearce, Gary Oldman, Jessica Chastain, Mia Wasikowska
Sjanger: Krim, drama

Under forbudstiden i USA møter vi tre brødre som smugler alkohol, helt til de blir truet av myndighetene i nærområdet som vil ha fortjenesten deres.

On the Road
(14 september)

Regissør: Walter Salles
Skuespillere: Garrett Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart, Amy Adams, Kirsten Dunst, Tom Sturridge, Viggo Mortensen, Elizabeth Moss, Steve Buscemi
Sjanger: Drama, eventyr

To venner legger ut på en roadtrip for å finne ut av livets mysterier, som tar de med på mer enn de kunne ane. Basert på den klassiske romanen av Jack Kerouac av samme navn fra 1957.

The Perks of Being a Wallflower
(28 september)

Regissør: Stephen Chbosky
Skuespillere: Logan Lerman, Emma Watson, Ezra Miller, Nina Dobrev, Paul Rudd, Mae Whitman, Melanie Lynskey, Kate Walsh, Dylan McDermott
Sjanger: Drama, romantikk

En sjenert high school freshman blir tatt under vingene til to avgangsstudenter som lærer han om hvordan å leve livet som tenåring. Basert på romanen ved samme navn skrevet av Stephen Chbosky, som også har regissert filmen.

Bachelorette
(September)

Regissør: Leslye Headland
Skuespillere: Isla Fisher, Kirsten Dunst, James Marsden, Lizzy Caplan, Adam Scott, Rebel Wilson
Sjanger: Komedie

Tre venninner blir spurt om å være brudepikene til en de mobbet på high school.

Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2
(16 november)

Regissør: Bill Condon
Skuespillere: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Dakota Fanning, Maggie Grace, Ashley Greene, Michael Sheen, Nikki Reed, Jamie Campbell Bower, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Mackenzie Foy, Peter Facinelli, Billy Burke
Sjanger: Eventyr, drama, sci-fi

Etter at Renesmee er født må Cullen familien samle flere vampyr klaner for å sto i mot anklagelser fra Volturi vampyrene.

Les Misèrables
(21 desember)

Regissør: Tom Hooper
Skuespillere: Hugh Jackman, Russel Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne
Sjanger: Drama, musikal

Under den franske revolusjonen fra 1830 årene møter vi flere innbyggere i Paris, inkludert Jean Valjean som nettopp er sluppet ut av fengsel. Filmatiseringen av den kjente musikalen basert på Victor Hugo’s klassiske roman.

 

Gangster Squad

Regissør: Ruben Fleischer
Skuespillere: Josh Brolin, Ryan Gosling, Nick Nolte, Emma Stone, Sean Penn, Giovanni Ribisi
Sjanger: Krim, drama

Handler om politiet i Los Angeles som prøver å holde mafiaen unna byen på 1940 og 50-tallet.

The Great Gatsby
(25 januar)

Regissør: Baz Luhrman
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher, Tobey Maguire, Gemma Ward
Sjanger: Drama, romantikk

Historien om Nick Carraway som flytter til Long Island og blir fort fascinert og dratt inn i naboen Jay Gatsby’s verden. Basert på den klassike romanen ved samme navn skrevet av F. Scott Fitzgerald i 1925.

Django Unchained
(8 februar)

Regissør: Quentin Tarantino
Skuespillere: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Kerry Washington
Sjanger: Drama, western

Den tidligere tannlegen Dr. King Schultz kjøper friheten til slaven Django for å trene ham opp til å bli dusørjeger, og for å få tak i de farlige Brittle brødrene. I gjengjeld skal Dr. King Schultz hjelpe Django med å frigjøre konen hans fra den brutale plantasje eieren Calvin Candie.

Noen filmer som frister å se?

Reklamer

6 tanker om “Filmer jeg gleder meg til V.2!

  1. Mange kule filmer å se frem til:) Jeg har sett gjennom filmweb sin kommer kategori,og har «skrevet» ned en del filmer jeg vil se iløpet av året:)

    • Det var det jeg gjorde også, pluss noen andre jeg har lest om random stedet på internett. Listen ble i alle fall litt for lang til å få med seg alle på kino :p

  2. Oi her var det masse bra filmer å glede seg til!! Siste Twiligt skal jeg i hvert fall se 🙂 Og jeg så reklame for What to expect when expecting, og den så morsom ut! Og Dark knight rises må jeg også se!!

    • The Dark Knight Rises er uten tvil den filmen jeg har gledet meg mest til noensinne! Twilight skal også sees på kino, og har ikke særlig høye forventinger selv til What to Expect When You’re Expecting, men du har rett i at traileren så lovende ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s