Ukens bilde; uke 21!

I går satt jeg og Henriette oppe til langt på natt, fakisk til klokken 3 og spilte brettspill og Nintendo Wii. Skikkelig slumberparty :p I dag var det tilbake på jobb igjen, og det var nesten litt deprimerende etter en så fantastisk dag i går. Men det at jeg hadde en awesome gårsdag gjorde faktisk at humøret var like på topp i dag!

 

Men over til denne ukens bilde!

 

Så akkurat video på VG av solformørkelsen som var, og selvom jeg ikke har sett det enda (herved oppført på min bucket liste!), så har jeg i alle fall sett dette vakre synet! Dette bildet er tatt en sommer dag i Grand Canyon, da jeg var på språkreise i USA i 2006. Eller det var ikke om dagen, det var tidlig, tidlig om morningen! Tror vi sto opp kl 4 for å få det med oss! Men det er virkelig noe man burde oppleve når man først er der, ikke bare får man se en vakker soloppgang, men i så fantastiske omgivelser!

Reklamer

8 tanker om “Ukens bilde; uke 21!

  1. Kjempe flott bilde:) Soloppganger er flotte de! Husker vi sov ute på stranda på konfirmasjonsleieren for å få med oss soloppgangen.Tror vi var i Kragerø:)
    SV;hehe,så bra at du skal se på sesong avslutningen:) Måtte nesten forskyve kinoturen pga det:P Her hjemme skal det gå i popcorn og litt potetgull:) Blir nok merkelig at det ikke går lenger,men det er nok greit å få en avslutning mens den er «levedyktig».

    //hehe, ja solan var et stykk glad hund. Han elsker å bade og vann generelt egentlig:) Så vi lot han få bade og lekt litt før han måtte ut igjen pga vi skulle fiske og da kan vi ikke ha han i nærheten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s