Ukens Bilde; uke 18!

Helgen som var fikk jeg gjort en del fornuftig. Som å jobbe, og bruke hele søndagen på å hjelpe til med kjøkkenet som vi holder på å pusse opp. Brukte faktisk hele dagen på kjøleskapet, har et gigasvært kjøleskap (som et hjørne, bare det ikke er et hjørne), og vi skulle flytte den til et annet sted på kjøkkenet. Og det var ikke en jobb fort gjort! Men det går i alle fall fremover, vi her hjemme holder på å pusse opp kjøkkenet, gangen og soverommet til broren min som skal bli et gjesterom/trimrom/kontor. På 7 kvadratmeter. Et magisk rom altså :p Det er i alle fall det rommet jeg gleder meg til vi får begynt med (er det vi skal ta til sist), for det blir nok jeg som skal finne ut hvordan det skal se ut til slutt 😀

Men over til denne ukens bilde, glemte det visst helt forrige uke, eller så var det kanskje midt i en liten bloggpause. Har følt det har blitt lite med blogging i det siste, og jeg som har ca 14 filmer til gode å skrive om!

Jeg skrev jo om i går at den neste turen til USA er bestilt! Så da jeg fant et bilde (jeg forresten har tatt bilde av, har ingen scanner her i gården, nei!) som er fra den første ferieturen min til USA, tenkte jo den passet som Ukens Bilde! Dette er det eneste av meg jeg har på PCen, og bildet er tatt i Sea World da jeg var 11 år gammel (feiret faktisk 11 års dagen min på ferien, i Epcot, også kjent som min arbeidsplass ti år senere!). Har ikke store minner fra denne ferieturen, men delfinene man kan klappe i Sea World husker jeg faktisk! Delfiner er noen fantastiske dyr, og det er en herlig og minnerik opplevelse hver gang man får være i nærheten av disse vakre skapningene! Har fortsatt til gode å ta det store, og dyre steget, om å få svømme med delfiner, det har alltid vært tanken, men det har aldri skjedd. Så kanskje det skjer på den neste turen! 😀

Reklamer

8 tanker om “Ukens Bilde; uke 18!

 1. Flott bilde ovenfor:) Delfin<3
  SV;Ikke jeg heller:) Så jeg håper den får 1 sesong til i det minste, at det blir en avslutning på det hele som f.eks Sex and the City.

 2. Et nydelig bilde:) jeg har også klappet delfiner, men aldri badet men det har vært en stor drøm lenge, men typisk har det vært fult på programmene de to gangene jeg har hatt muligheten.. men det kommer nok flere anledninger:)
  så spennende med tur til usa:) vi har ikke bestemt enda hvor årets ferie blir, men zanzibar er i tankene i høst/vinter, også kanskje det blir en jentetur til florida.. men ingenting bestemt.

 3. Der var jeg også for første gang i 2000! Kanskje vi var der omtrent samtidig? 🙂 Klappe delfinene i SeaWorld var noe av det beste på hele turen, husker jeg.

  Svømme med delfiner var en stor drøm for meg i mange år, så i 2007 reiste jeg til Curacao i Karibien og svømte med delfiner der. Det var ikke så fryktelig dyrt (tror jeg betalte 165 dollar for en time, og jeg fikk også opptak av det på DVD), og det var en helt spesiell opplevelse! Er glad for at jeg reiste dit fremfor f.eks. Discovery Cove, for vi var ikke så mange mennesker som måtte «dele» på en delfin der. Vi var fem mennesker og tre delfiner i vannet. En liten delfinfamilie faktisk 🙂 Anbefales!

  • Hehe, kanskje det? 😛 Jeg var der i alle fall februar/mars.

   Det må ha vært en magisk opplevelse! Håper jeg også kan få oppleve det en gang. Har alltid hatt tenkt til å ta turen til Discovery Cove, men det har aldri skjedd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s