Boardwalk Empire @ SAG Awards

Fikk ikke med meg at SAG Awards var i går! Har faktisk aldri sett på det heller, men da jeg våknet opp så jeg at Boardwalk Empire vant stort og at Michael Pitt var der (omg fan-girling, much?!), så da måtte jeg jo bare laste det ned i kveld og se på det! Og er glad for at jeg gjorde det, for det var faktisk veldig morsomt! Er sjeldent jeg ler så mye av en prisutdeling, og det var mest takket være jentene fra Bridesmaids som kom opp med en drikkelek at man skulle drikke hver gang noen sa «Scorsese».

Var egentlig fornøyd med alle prisene, og aller mest: Jessica Lange for American Horror Story; Jean Dujardin for The Artist (har blitt min favoritt til å vinne Oscar-en!), Octavia Spencer for The Help, Viola Davis for The Help (selvom jeg aller helst ville sett Michelle Williams vant), Steve Buscemi for Boardwalk Empire og Boardwalk Empire som beste cast. Og Buscemi’s takketale var best, der han takket alle barna i TV-serien, og alle de som dessverre døde denne sesongen av serien, og avsluttet takketalen sin med denne setningen:

Okay, så da er han kanskje, litt, tilgitt :p

Og siden det ikke var noen kjoler å skryte av kan jeg heller dele bilder av de to fineste mannfolka om satte sine ben på den røde løperen:


^^ Michael Pitt og Jack Huston fra Boardwalk Empire ❤

Reklamer

6 tanker om “Boardwalk Empire @ SAG Awards

  1. Kjekkasser på bildet! Jeg har ikke sett Boardwalk Empire, men har egentlig skikkelig lyst. Ville du anbefalt serien? Jeg fikk heller ikke sett SAG awards, men kanskje jeg bør titte litt på YouTube?

    • Ja det er de absolutt 😀 Så da burde du absolutt få med deg Boardwalk Empire, er helt fantastisk!! Og syntes SAG Awards var ganske bra, så det er jo bare å titte i vei 😉

  2. hehe, morsomt med drikkeleken da:)
    SV; Er ikke så særlig flink å bruke Spotify heller. Går i perioder!:)

    //Det var det:) Neste gang hos meg!

    //Takk:) Vi får ta en roadtrip rundt i Norge.=)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s