Ukens Bilde; uke 2!

Kommer selvfølgelig til å fortsette med Ukens Bilde på denne bloggen også, og her kommer det første, ganske random bildet!

Dette bildet er tatt utenfor Paris hotellet i Las Vegas, og viser reklameplakater på den ikoniske ballongen. Likte Paris hotellet skikkelig godt, innvendig ser det ut som man går gatelangs i byen, og håper virkelig jeg får bodd på dette hotellet en gang også. Og spise i den luksøriøse restauranten inni Eiffel tårnet. Og snart i den nyeste restauranten til kjendiskokken Gordon Ramsay. I ❤ Las Vegas!

Reklamer

10 tanker om “Ukens Bilde; uke 2!

  1. Stilig ukens bilde:)

    SV;heheh:) Var på den “lei av gg” fasen en stund etter sesong 2 faktisk. Det var også pga den skiftet til en annen tvkanal og jeg gadd ikke å følge med videre.Men så fikk jo marita sesong de sesongene som hadde kommet ut i for fjor og da ble jeg hektet igjen:)
    Men jeg tror at kanskje det blir 1 sesong til. Tror manus forfatterne begynner å få lite intrige materiale og drama høydepunkter som de ikke har brukt før eller man har sett i andre tvserier.

  2. Har såå lyst til å besøke Statene nå! Stilig at Las Vegas får med så mange forskjellige verdensdeler i diverse hotell og severdigheter 🙂

    // Er veldig fine priser hvis du trenger å fly, så en langhelg går fint i Stavanger 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s