Topp ti drømmereisemål: #3!

Topp tre er her! Er kommet helt til tredje plass på min countdown over mine drømmereisemål!

#3 – Australia!

Har som sikkert de fleste andre utrolig lyst til å reise Down Under til Australia! Tror nesten ikke det trengs noe forklaring, for Australia virker som et sted man bare må besøke en gang. Dette store, vakre landet har så mye å by på, og det er absolutt ikke uten grunn at landet endte såpass høyt opp på listen min.

 

Har mest av alt lyst til å besøke storbyen Sydney. Det er en by jeg har utrolig lyst til å besøke! Har lyst til å se Sydney Opera House, ta en «BridgeClimb» opp på Sydney Harbor Bridge, besøke den kjente fornøyelsesparken Luna Park, og selvfølgelig, nyte late dager på verdenskjente Bondi Beach!

 

Et annet sted jeg har lyst til å besøke et Australia Zoo. Er stor fan av Steve Irwin (og tårene rant da han døde), så et besøk til dyreparken foreldrene hans opprettet og som han overtok hadde vært utrolig stort!

 

Når man drar til Australia er det vel obligatorisk å få med seg noe av den unike og vakre naturen. En tur til «the Outback» er vel kanskje noe man burde få med seg, og et besøk til Uluru/Ayers Rock er et must, men å få oppleve Great Barrier Reef hadde uten tvil vært mitt første valg!

Det er så utrolig mye å både se og finne på i Australia. Det virker som et helt fantastisk land, både fredlig og spenningsfyllt, det bare spørs hva man leter etter. Men når man først er såpass langt hjemmefra, burde man prøve å få med seg mest mulig av hva dette fantastiske landet har å tilby!

Har du vært i Australia?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s