Beste sidekicks på TV og film!

Har kommet fram til de beste sidekicks på TV og film, i mine øyne! Egentlig så lagde jeg kun denne listen for å dedikere den til de som har endt på henholdsvis 1, 2 og 3 plass, men tenkte jeg måtte slenge på noen flere også. Det er jo så mange hovedpersoner som har en mindre profilert venn (ta venn med en klype salt), som står ved siden av, gjennom tykt og tynt. Det er så utrolig mange å velge mellom, men her har jeg i alle fall plukket ut noen som jeg ville ha på min egen liste over beste sidekicks 😀

10. Bubba

Film:Forrest Gump (1994)
Sidekick til:
Forrest Gump

Forrest og Bubba møtes da de begge er i militæret, og blir send ut i  Vietnam-krigen. De får ett tett forhold, men det ender dessverre med at Bubba dør i et slag. Men Forrest returnerer tilbake til USA, og bestemmer seg for å fullføre Bubba sin livslange drøm – tråle reker. Han etablerer firmaet Bubba-Gump, og gir en stor brøkdel av pengene til Bubba sine etterlatte. I virkeligheten fins det faktisk en restaurantkjede som heter Bubba-Gump som selvfølgelig er en fiskerestaurant, og giftshopen selger massevis av Forrest Gump relaterte saker og greier 🙂


9. Barney Rubble

 

TV-serie: The Flintstones (1960-66)
Sidekick til: Fred Flintstone

Barney er Fred Flintstone sin trofaste venn og nabo, og han skal ha creds for at han holder ut med gærne Fred. Er vel mange år siden jeg har sett på Flintstones, men har alltid likt det, og spesielt live-action filmen med John Goodman.

8. Milhouse Van Houten

Tv-serie: The Simpsons (1989-)
Sidekick til:
Bart Simpson

Milhouse er også en god venn som står ved siden av sin mer rampete bestevenn Bart. De har sine egenskaper som er rake motsetninger, men Milhouse gjør alltid de dumme påfunnene Bart får han til å gjøre, også er han jo bare så liten, søt og nerdete :p

7. McLovin/Fogell

Film: Superbad (2007)
Sidekick til: Seth og Evan

Vet ikke om han er akkurat et sidekick, det er jo uten tvil Seth og Evan som har hovedrollene, men det er Fogell (som så humoristisk tar til seg navnet McLovin) som er det beste med hele filmen! Og han gjør alt han kan for å være kul, sammen med sine to venner, eller til tider kanskje ikke så omtenksomme venner.

6. Niles Crane
Tv-serie:
Frasier (1993-2004)
Sidekick til:
Frasier Crane

Vil ikke si jeg har fulgt så veldig mye med på Frasier, men har sikkert sett de fleste episodene når det har hendt jeg ikke har hatt noe bedre å gjøre. Det er uten tvil broren til tittelrollen som er det beste med serien. Niles tar alltid kaka, og brødrene har et artig forhold som får latteren til å sitte løst!

5. Doc BrownFilm:
Back to the Future (1985)
Sidekick til:
Marty McFly

Back to the Future trilogien er jo bare helt genialt. Og det er vitenskapsmannen og Marty sin gode venn som startet hele tidsreisen, uten han hadde det jo ikke vært noe storyline. Og selvfølgelig er Christopher Lloyd utrolig morsom som den gale Doc.


4. Waylon Smithers

Tv-serie: The Simpsons (1989-)
Sidekick til: Monty Burns

Snakk om dedikasjon! Den personlige assistenten Smithers gjør alt milliardæren Burns sier han skal gjøre, sier han hopp så spør Smithers «how high?«. Han kommer ofte med setninger som antyder hans seksuelle attraksjon for Burns, og seriens produsenter kaller han «Burns-sexual«. Hahaha :p

3. Goose

 

Film: Top Gun (1986)
Sidekick til: Maverick

«I feel the need – the need for speed!» Elsker Top Gun, og elsker Maverick og Goose. Goose er det perfekte sidekick, og en perfekt bestevenn til Maverick. De er sammen på godt og vondt, og Goose er den som får folk til og le, og utgir så mye positiv energi. Det er umulig å ikke like Goose!

2. Garth Algar

Film: Wayne’s World (1992)
Sidekick til: Wayne Campbell

Haha, disse to altså, de utfyller hverandre perfekt! Wayne tror han er så kul, og Garth er hans trofaste, litt asosiale venn, som alltid gjør som Wayne sier. Det er selvfølgelig han som er den morsomste, og Wayne’s World hadde ikke vært det samme uten Garth!

1. Ethel Mertz

Tv-serie: I Love Lucy (1951-57)
Sidekick til: Lucy Ricardo

Og selvfølgelig, på første plass må det bli Ethel Mertz fra I Love Lucy! Det er jo selvfølgelig Lucille Ball sin rolle som står i lyset aller mest, men Ethel, som hennes bestevenn og nabo, må få litt creds hun også. Uten Ethel hadde ikke serien vært like morsomt, og Lucy hadde ikke vært den samme. Dette er to venninner som er like ofte uenig som de er enig, men de finner alltid tilbake til hverandre, og deres sterke vennskap overlever alt!

Hvem er dine favoritt sidekicks?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s