Bok: Summer and the City

Summer and the City begynner der The Carrie Diaries slutter, og Carrie har akkurat forlatt den lille hjembyen Castlebury for å bo i New York City hele sommeren og ta del i et prestisjefult skrivekurs. Og på den siste siden av The Carrie Diaries kommer hun endelig i kontakt med den herligste karakteren i hele TV-serien, nemlig Samantha!

Carrie flytter til slutt inn med Samantha etter å ha blitt kastet ut av leiligheten hun blir plassert i de første dagene i NYC. Og med Samantha i nærheten får Carrie fort mange kontakter, og blir kjent med både byen og folkene NYC har å tilby. En hun får et godt øye med en Bernard Singer, en kjent teaterforfatter i byen, men Carrie er heller ikke som 17-åring kjent for å velge de rette mannfolkene.

Ikke lenge ut i boken treffer Carrie overraskende (for oss som leser) på Miranda! Hadde ikke trodd hun skulle komme inn i serien enda, men det var et friskt pust å få henne med i historien, og mot slutten av boken begynner et vennskap mellom Carrie, Samantha og Miranda virkelig å utfolde seg. Samtidig er noen av scenene hvor de sitter å diskuterer som å se en av de mange scenene fra TV-serien. Det var virkelig et steg i riktig retning!

 

(weheartit.com)

 

Og en viktig ting boken har til felles med TV-serien en selvfølgelig sex. Carrie har enda ikke hatt sin debut, og venter i spenning, fortvilelse og frykt for når det skal skje. Mye av boken går ut på at Carrie argumenterer for og imot nettopp dette med både seg selv og venner.

I Summer and the City begynner Carrie virkelig å bli den karakteren vi er vant til å se på TV-skjermen, og det føles, i motsetning til den første boken, som om det faktisk er 17-år gamle Carrie jeg leser om. Miranda er også veldig lik TV-versjonen, mens Samantha var er stort spørsmålstegn for meg! I boken er hun forlovet med en fyr kun for pengene, er redd for å ikke være perfekt for ham, kan ikke vente med å bli gift og bli en av New Yorks sosietetskvinner. Men av hendelser som skjer i løpet av boken blir det kanskje en annerledes oppfatning å lese om Samantha karakteren i den neste boken.

 

(weheartit.com)

 

Da jeg skrev om den første boken i serien skrev jeg om hvor skuffet jeg ble, men alt forandret seg med Summer and the City! Den falt i alle fall veldig i smak hos meg, og er en perfekt chick-lit bok. Den lever også mer opp til Sex and the City navnet (med både mye prat om sex og kjærligheten for New York City), og i neste bok blir faktisk alle de fire jentene samlet, så blir spennende å lese hvordan Charlotte blir fremstilt (Carrie møter henne på et tog i løpet av de to siste sidene i boken). Alt jeg mislikte ved den første boken ble endelig bedre i denne, og jeg kommer definitivt til å lese videre i serien!

(weheartit.com)

 

Har du lest Summer and the City?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s