Film: Just Go With It

År: 2011.
Regissør: Dennis Dugan.
Skuespillere: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brookyn Decker, Nicole Kidman, Nick Swardson.
Sjanger:
Komedie.
Lengde: 117 minutter

Just Go With It handler om Danny Maccabee som finner ut at damer tenner på gifte, sårede menn. Så når han hooker opp med en alt for ung, alt for attraktiv jente, men som faktisk liker han, tror han at alle hans problemer er løst. Helt til hun finner den falske giftering han hadde gjemt tidligere på kvelden. Derfor overtaler Danny sin assistent til å late som hun er hans fremtidige ekskone.


Hadde ikke særlig forventninger til denne filmen, men jeg har alltid elsket Adam Sandler og Jennifer Aniston, så når de endelig dukket opp på skjermen sammen måtte jeg jo få med meg det! Har alltid vært stor fan av Sandler, og han er en av mine absolutt favoritter blant Hollywood’s moromenn. Men for å være ærlig, så har kvaliteten på filmene hans synket med årene. Han var uten tvil på toppen av karrieren midten av 90-tallet, og der finner vi noen av de morsomste filmene jeg har sett! Kan vel bare nevne Billy Madison og Happy Gilmore, som har fått æren av å bli slått sammen til Sandlers eget produksjonsfirma, nemlig Happy Madison. Kanskje det er de filmene han er mest stolt av selv, og det kan han bare fortsette med!


(weheartit.com)

Jennifer Aniston er som alltid like morsom, men det er vel ikke bare meg som synes hun spiller den samme rollen om og om igjen? Stort sett er det ikke særlig sprang i personlighetene til de forskjellige karakterene hun spiller, men synes fortsatt hun er morsom å se på skjermen. De som uten tvil hadde størst personlighet i filmen var barna, spilt av Bailee Madison og Griffin Gluck. Ellers er det en gledelig forandring å se Nicole Kidman i en artig rolle, føler jeg kun har sett henne i dramatiske filmer, selvom jeg antageligvis har sett alt for lite av henne!


(weheartit.com)

Just Go With It er løst basert på filmen Cactus Flower fra 1969 (Goldie Hawn vant Oscar for sin rolle i filmen), som ble basert på et Broadway show av Abe Burrows, som igjen ble inspirert av det franske skuespillet Fleur de cactus. Til gjengjeld fikk nok ikke Just Go With It like gode anmeldelser som Cactus Flower, som på sin side ble sett som en av de beste filmene året den ble gitt ut. Just Go With It har for det meste fått negative anmeldelser av kritikerne, men enn så lenge har kun to andre komedier i år gjort det bedre blant kinogjengerne verden over, og det er ingen bombe at det er Bridesmaids og The Hangover 2.

 


(weheartit.com)

Just Go With It er en enkel komedie, med den samme oppskriften som alle rom-coms før den. En forutsigbar film, som gir noen latterkuler i ny og ne. Det beste med filmen er uten tvil den gode kjemien mellom Aniston og Sandler, og det er kanskje ikke så rart med tanke på at de har vært venner i over 20 år, før noen av de var kjent for allmennheten. Filmen er helt grei, men kunne godt ha spart meg for plassen i den stadig voksende DVD-samlingen min.

(Alle bildene som ikke allerede er linket er © Sony Pictures)

Har du sett Just Go With It?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s