Film: Bad Teacher

År: 2011.
Regissør: Jake Kasdan.
Skuespillere: Cameron Diaz, Lucy Punch, Jason Segel, Justin Timberlake.
Sjanger: Komedie.
Lengde: 92 minutter.

Bad Teacher handler om den overfladiske og pengeoppslukte læreren Elizabeth. Når hennes forlovede (kun pga pengene), dumper henne må Elizabeth gjøre en drastisk forvandling. Hun fortsetter i jobben sin som en svært uansvarlig junior-high lærer, samtidig som hun gjør alt hun kan for å få råd til en brystoperasjon, for hun er overbevist om at hun da kommer til å finne ekte kjærlighet. I mellomtiden prøver en overentusiastisk, perfekt lærer å ta knekken på henne!

Hadde ikke særlig høye forventninger til denne filmen, og det er alltid fantastisk når man går ut fra en kinosal og synes en film er så mye bedre enn man hadde sett for seg! Storylinen i Bad Teacher er kanskje litt svak, og det er ikke en film full av moraler for å si det sånn. Men filmen tar opp igjen for dette med morsom humor, og det beste av alt, det er kvinnene som er komikerne i denne filmen! Cameron Diaz og Lucy Punch står for de fleste latterkulene gjennom filmen, og det er fantastisk å se en film hvor Hollywood’s kvinner leverer de samme setningene som en mann kunne sagt. Tror det var Isla Fisher som sa det var alt for få morsomme roller for kvinner, men Bad Teacher er i alle fall en av de få!

Synes egentlig Cameron Diaz har vært morsom i alle filmene jeg har sett henne i, og jeg har egentlig aldri tenkt over at hun er jo en vanvittig morsom skuespiller! Kan jo bare nevne There’s Something About Mary og The Sweetest Thing! Og hadde faktisk aldri hørt om Lucy Punch før, men hun var utrolig morsom i filmen som den prippne læreren Amy Squirrel.

Justin Timberlake har også en birolle i filmen, og jeg liker han bare mer og mer. Var aldri noe særlig fan av han før, med ble vel solgt etter The Social Network. Men vi lurer vel alle på hvor kleint det var mellom Timberlake og Diaz under innspillingen? Selv liker jeg Jason Segel bedre, og ble stor fan av How I Met Your Mother etter å ha sett denne filmen!

Bad Teacher er absolutt en film som er verdt å få med seg hvis man ser etter en morsom, men til tider litt drøy, film. Noen liker slik humor, andre ikke, og jeg synes fortsatt at det beste med filmen er at det er kvinner, og ikke menn, som gjør denne komedien til hva den er! Så denne er absolutt verdt en titt!

Har du sett Bad Teacher?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s