Film: When In Rome

År: 2010.
Regissør: Mark Steven Johnson.
Skuespillere: Kristen Bell, Josh Duhamel, Anjelica Huston, Will Arnett, Jon Heder, Dax Shepard, Danny DeVito.
Sjanger: Romantisk komedie.
Lengde: 91 minutter.

When In Rome handler om den karrierebevisste New Yorkeren Beth, som er skikkelig uheldig når det gjelder kjærlighet. Overraskelsen er stor da søsteren hennes skal plutselig gifte seg med en italiener, i Roma. I bryllupet, mens hun fortsatt fokuserer på arbeidet sitt, treffer hun på Nick. Men etter noen uheldige hendelser befinner hun seg småfull og alene i en beryktet fontene, hvor det sier seg at hvis man fjerner myntene i fontenen, kommer eierne til myntene å bli stormforelsket i deg. Og snart har Beth en hel hær av merkelige mannfolk etter seg. Deriblant Nick, men spørsmålet er om en av myntene var hans, og i det tilfelle, er det riktig å leve en slik løgn?

Dette er ingen prisvinnende film. Faktisk står det ingen oppførte priser på imdb.com. Den har heller ingen særlig troverdig historie, med mindre man tror på at slike mystiske ting faktisk kan skje. Men det betyr jo ikke at det ikke er en film det er verdt å få med seg. Selvfølgelig, det forutser at du har samme filmsmak som meg, som elsker filmer jeg kan både le av, men som samtidig er utrolig romantiske. Det må være min favoritt sjanger, romantisk komedie, men det skal tross alt mye til for at slike filmer vinner noen ettertraktede priser.

Det beste med filmen synes jeg er skuespillerne, Kristen Bell og Josh Duhamel. Har ikke sett henne i så mange roller, men det er artig å se henne på skjermen, for hun er en ganske morsom skuespiller. Nå har jeg aldri sett Veronica Mars, vet ikke om det er komedie eller drama eller hva det er, men siden hun var med, regner jeg med det var i alle fall litt komedie inni der. Josh Duhamel på den andre side, er verken særlig morsom, eller en spesielt dyktig skuespiller (i alle fall ikke i de romantiske komediene jeg har sett han i), men Gud, for et fryd for øyet han er! Og kjemien mellom Bell og Duhamel var virkelig til å ta og føle på!

(Alle bildene er © Touchstone Pictures)

Men utenom en søt historie, med morsomme situasjoner, og artige skuespillere som er fine å se på, er det ikke så mye annet å si om denne filmen. Hvis du liker slike filmer så er den absolutt verdt å få med seg, men hvis romantiske komedier vanligvis ikke faller i smak, så er nok ikke dette den første filmen jeg ville satset på.


Har du sett When in Rome?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s