Film: She’s Out of My League

År: 2010.
Regissør: Jim Field Smith.
Skuespillere: Jay Baruchel, Alice Eve, T.J. Miller, Mike Vogel, Nate Torrence.
Sjanger: Komedie.
Lengde: 104 minutter.

She’s Out of My League handler om Kirk, som ikke har en særlig bra jobb, kjører et vrak av en bil, og er ikke den som sto først i køen når utseende og muskler ble delt ut. En dag treffer han på den perfekte jenta, altså hun er perfekt fra topp til tå, og av en eller annen merkelig grunn faller hun for Kirk. Og dette er selvfølgelig noe verken deres familie eller venner kan komme over, hvordan kan noen som han få noen som henne?!


 

Jeg så denne filmen for første gang på kino i USA, og fikk lyst til å se den igjen, så kjøpte den på DVD for ikke så lenge siden. Fikk endelig tid til å se den igjen denne uken, og synes den var like bra. Det er en relativ artig komedie, med typisk ungdomshumor, blandet med søt og morsom romantikk.
I hovedrollene som Kirk og Molly finner vi Jay Baruchel og Alice Eve, to ganske så ukjente skuespillere. Castet er alle mer eller mindre ukjente, med noen fjes her og der som man kjenner igjen fra andre steder. Den ukjente regissøren for min del har heller ingen kjente filmer å skryte av, med She’s Out of My League som den største suksessen. Men en god film trenger jo ikke nødvendigvis kjente skuespillere og regissører!

Men så spørs det jo om dette er en god film. Man kan vel kalle den en makes-you-laugh-and-cry-in-90-minutes type film, bare mer latter enn tårer. Altså, det er en ganske så forutsigbar film, hvor alt er ræva til å begynne med, så blir ting bedre, så fantastisk, for så å ende helt på bånn igjen, før det blir en lykkelig slutt. Det er den mest kjente oppskriften på en film som finnes, og noen blir jo bedre enn andre. Dette er nok ikke det beste alternativet, men hvis man bare er ute etter enda en søt og morsom film til en fredagskveld (eller hvilken som helst annen kveld) så er ikke dette et dårlig valg. Men det beste innen komedie er den så absolutt ikke.

Har du sett She’s Out of My League?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s