Film: Grown Ups

År: 2010.
Regissør: Dennis Dugan.
Skuespillere: Adam Sandler, Salma Hayek, Kevin James, David Spade, Chris Rock, Rob Schneider.
Sjanger:
Komedie.
Lengde: 102 minutter.

Grown Ups handler om fem guttunger som vinner deres junior basketball championship, og treneren deres Buzzer oppmuntrer dem til å leve livet på den sammen måten som de spilte kampen på. 32 år senere lever de 5 vennene forskjellige liv, på forskjellige kanter, og har driftet fra hverandre. Når de får vite er Buzzer har dødd, reiser de alle sammen med familiene deres til hjembyen deres, og tilbringer en hel helg sammen. Her blir det mange konflikter, flere konfrontasjoner, og mange morsomme hendelser.


Handlingen høres egentlig kanskje litt deprimerende og kjedelig ut, men filmen er faktisk helt utrolig morsom! Det var noe å le av i hver eneste scene, men selvfølgelig, det forutser at du har den type humor filmen utgir.

Den er skrevet og produsert av Adam Sandler, som også har hovedrollen. Med seg har han Kevin James, Chris Rock, David Spade og Rob Schneider, så det er virkelig ikke rart det blir mye å le av! Alle sammen (bortsett fra Kevin James) er tidligere komikere fra Saturday Night Live, og gjengen er nesten som en annen, kanskje litt eldre versjon av The Frat Pack, fordi flere av dem har spilt i filmer sammen tidligere.Det er kanskje ikke den best lagde filmen noensinne, og kommer egentlig ikke i semifinalen en gang, men hvis du kun er ute etter en god latter, og en film du slipper å tenke noe særlig over, så anbefales Grown Ups 🙂

Har du sett Grown Ups?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s